Over ons

Sraar Roebbers Autoservice is het adres voor reparatie van al uw auto- en motorschades, restauraties, tuning en onderhoud.
Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact en uw individuele wensen voorop te stellen. 

Wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen binnen de branche. U bent verzekerd van kwaliteit, goed opgeleid personeel, optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en uitstekende service. 

Naast de werkzaamheden omtrent schades en onderhoud vervullen wij ook graag uw dromen op het gebied van all-round spuit en lakwerk. Hierbij kunt u denken het spuiten van uw keuken, meubels, deuren, radiatoren, scooters. Zelfs uw scootmobiel aan uw persoonlijke wensen aanpassen is voor ons een uitdaging. Ons is niets te gek om uw droom in vervulling te laten gaan.

Verzekering

Sraar Roebbers Autoservice is een onafhankelijke schadehersteller. Door onafhankelijk te zijn kunnen wij uw schades met de grootste zorg afhandelen. Wij staan niet onder tijdsdruk die door verzekeringsmaatschappijen aangestuurde schadeherstelbedrijven opgelegd worden. Kwaliteit en zorgvuldige schadeafhandeling staan bij ons op nummer 1. Uiteraard verzorgen wij de gehele administratieve afhandeling met uw verzekering.

Veel verzekeringsmaatschappijen verplichten u, uw schade bij door hun geselecteerd schadeherstel bedrijven te laten herstellen. U bent echter altijd vrij in de keuze van het schadeherstelbedrijf. U kunt uw schade aan uw auto bij elk erkend schadeherstelbedrijf laten repareren en taxeren.
(mits het een verhaalschade betreft, bel ons als u hierover vragen heeft.)

Wij verzorgen ook schade taxaties. Op het moment van taxatie bestaat er nog geen reparatieplicht. Laat u uw schade door ons herstellen dan verzorgen wij de taxatie bovendien gratis. 


Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie zorgen wij (indien gewenst) voor vervangend vervoer. U kunt ook gebruik maken van onze gratis haal en brengservice (binnen een straal van 10Km). Uiteraard halen wij u en uw schadevoertuig op en brengen u terug naar huis en of werk.

Kwaliteit op maat, bij ons wordt alles voor u geregeld